994121_10153004998799731_5628221993519844226_n (1)

(Интервју) PROMO BOOST – Astral Projection


Astral Projection

Во организација на Skopje Dance Festival, Скопје на 7ми март беше на нозе и во свој гоа психоделик транс што ни го овозможија Astral Projection презентирајќи ни го нивниот нов албум Goa classic remix.Малата сала во СЦ Борис Трајковски навистина беше мала за да ги собере љубителите на овој тип на музика. Екипата на Бла Бла ја имаше таа можност да добие интервју со нив.