braincell

BRAINCELL :: RASTALIENS :: SOLAR SPECTRUM :: MIDDLE MODE @ Skopje Dance Festival 11.04


Skopje Dance Festival presents: ♫ BRAINCELL Braincell ♫ RASTALIENS Rastaliens ♫ SOLAR SPECTRUM Solar Spectrum ♫ MIDDLE MODE Middle Mode ♫ DJANTRIX DJ Djantrix visit Facebook event page ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Afadrenalin 3D objects & fluoro decorations … and more to come […]

Read more
994121_10153004998799731_5628221993519844226_n (1)

(Интервју) PROMO BOOST – Astral Projection


Astral Projection Во организација на Skopje Dance Festival, Скопје на 7ми март беше на нозе и во свој гоа психоделик транс што ни го овозможија Astral Projection презентирајќи ни го нивниот нов албум Goa classic remix.Малата сала во СЦ Борис […]

Read more
994121_10153004998799731_5628221993519844226_n (1)
tags:

Astral Projection @ Skopje Dance Festival 2015


::::::::::::::::::::::::::www.skopjedancefestival.mk:::::::::::::::::::::: Skopje Dance Festival со огромно задоволство ви го најавува гостувањето на пионерите на електронската музика Ави Нисим и Лиор Перлмутер со нивниот легендарен проект Astral Projection !! Настанот во Скопје е дел од светската турнеја на кој ќе биде […]

Read more

Audio Player

 • Tristan - Multi Dimensional

 • Tristan - Talking In Technicolour

 • Galactic Explorers - Cycle Of The Universe (Original Mix)

 • Galactic Explorers - Killerwatts – Fly Thru Universe (Galactic Explorers Rmx)

Upcoming Events

roberto sdf event photo
 • 4
 • 12
 • 2015

Skopje

10:00 pm

event-picture
 • 16
 • 05
 • 2015

Skopje

10:00 pm

10734179_682069061891387_5080470819368882163_n
 • 11
 • 04
 • 2015

Skopje

11:00 pm

Like us on Facebook